sâmbătă, 2 martie 2013

In pregatire

             Salutare dragi cititori, astazi vom vorbi despre 2 dintre cele mai recente aparitii in materie de carti.
  Prima este inca o aparitie muuult asteptata de la editura Epica, iar mai exact vorbesc despre 'Anna si sarutul frantuzesc' o alta poveste de dragoste cu un mare potential.
                 DESCRIERE
           Anna este o americancă exilată la Paris (fireşte că în pofida voinţei sale) pentru ultimul an de liceu. Totul e nou, necunoscut şi potenţial de neînţeles, inclusiv şi mai ales limba, iar ea trebuie să-şi măsoare de două ori toate gesturile, toate cuvintele, confuză şi disperată să nu facă vreo gafă. Singură n-ar reuşi, dar, vorba colegei ei din vecini: „de aceea sunt prieteni pe lume”.

Cu grupul de noi prieteni, totul se schimbă radical. Şi mai ales cu St. Claire – hei, care fată ar rămâne insensibilă la o asemenea combinaţie de însuşiri „extra”: bine-făcut, frumos, inteligent, vorbăreţ şi cu un ucigător simţ al umorului? Cu o singură problemă: „St. Claire e deja luat”, are o iubită. Anna îşi repetă „suntem doar buni prieteni, suntem doar buni prieteni”, dar sentimentele, reciproce, devin de neînlăturat.
Ezitări, îndrăzneli, îndoieli, interpretări greşite, întâmplări vesele şi triste, reacţii-surpriză şi un îndelung amânat sărut – tot arsenalul seducţiei şi tot jocul dragostei, bine dozat şi excelent temporizat. Cum mărturisea o cititoare vrăjită: „E una din acele cărţi pe care le citeşti şi îţi spui: Sper să mi se întâmple şi mie asta! Sper să întâlnesc şi eu pe cineva aşa! Sper să am şi eu prieteni ca aceştia!”
DIN 25 MARTIE ÎN LIBRĂRII! 

          Iar a doua carte este in sfarsit volumul 2 din seria 'Dispaturii' numit Foamea. Premisa mi se pare foarte interesanta pentru intreaga serie, cu toate ca mi se pare totul prea dramatic.Dar sa vedem ce este si cu volumul asta.
DESCRIERE   Au trecut trei luni de când toţi cei sub 15 ani au rămas captivi sub  cupola cunoscută drept FAYZ. Trei luni de când toţi adulţii au dispărut. Dispăruţi. Mâncarea s-a terminat de mai multe săptămâni. Toată lumea e înfometată, dar nimeni nu vrea să se gândească la o soluţie. Şi în fiecare zi tot mai mulţi copii evoluează, dezvoltă talente supranaturale care îi separă de copiii fără puteri. Tensiunea creşte şi haosul coboară asupra oraşului. Fiecare copil trebuie să şi poarte singur de grijă şi toţi cei buni devin răi. Dar peste toate astea ameninţă o problemă mult mai mare. Întunericul, o creatură sinistră care a trăit îngropată adânc în pământ, începe să-i cheme pe unii adolescenţi din FAYZ. Să-i cheme, să-i îndrume, să-i manipuleze. Întunericul s-a trezit. Şi îi este foame.         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...