marți, 4 septembrie 2012

Scott Lynch - Piratii Marilor Rosii (Ticalosul Gentilom vol.2)

                 Salutare dragi cititori,cartea de azi se numeste Piratii marilor rosii, si face parte din seria Ticalosul Gentilom, cartea inca nu a aparut, dar fi-ti fara grija, cand v-a aparea va voi pune si linkul de precomanda.
            Sa ne intoarcem la carte. Este povestea a doi oamenii care fug din orasul in care s-au nascut si au crescut dupa ce isi distrug vietile mult prea perfecte de acolo. Daca ve-ti citit primul volum ve-ti intelege. Ei doi devin niste talhari care au in vizor cel mai popular oras si mai precis cel mai popular cazino din vremea aceea. Cu trecerea fiecarei pagini, fiecarui capitol, vom putea observa evolutia personajelor cat si evolutia cu atat mai complexa a actiunii si aventurii.

               DESCRIEREA:
      Locke Lamora, odinioară Ghimpele din Camorr, şi Jean Tannen au fugit din oraşul lor natal, lăsându-şi în urmă vieţile distruse. Dar nu vor putea să fugă mereu şi, odată plecaţi din Camorr, decid să se îndrepte spre cea mai bogată şi mai dificilă ţintă de la orizont: oraşul-stat Tal Verrar. Şi Sinspire. Exclusiv şi luxos, Sinspire este cel mai celebru cazinou - exclusivist, luxos şi... foarte bine păzit. Nimeni nu a reuşit să fure nici măcar un bănuţ de la mese - cel puţin până acum. Locke Lamorra plănuieşte cea mai mare cacialma din istorie... însă jaful său perfect se pare că va trebui să mai aştepte. Mai sunt şi alţii în Tal Verrar care doresc să se folosească de experienţa ticăloşilor gentilomi şi sunt pregătiţi să utilizeze orice mijloace pentru a-şi asigura colaborarea necondiţionată a lui Locke şi Jean în scopul... pirateriei pe mare. O sarcină perfectă pentru nişte hoţi care nu deosebesc prora de pupa.
                
                         Ca sa puteti fi si voi cu ochii in patru dupa carte si data aparitiei ei puteti spiona pe siteul ACESTA !!!
                Nu uitati sa-mi spuneti parerea,pentru mine conteaza !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...