vineri, 7 septembrie 2012

Richelle Mead - Taine de Sucub ( Georgina Kincaid vol.5)

             Salutare dragi cititori,cartea de azi face parte din seria Georgina Kincaid, care este o serie foarte speciala pentru mine, deoarece a fost publicata in acelasi an impreuna cu seria Vampirii din Morganville, si desigur ca m-a interesat putin povestea si personajele. Este vorba despre un sucub plin de seductie, frumusete si vesnicie, care vrea sa experimenteze cam tot ce e de experimentat in lumea asta. De-a lungul cartilor traieste cateva povesti de dragoste, iar in cartea a 5a, ea trebuie sa organizeze nunta fostului ei iubit..... si nu ea este mireasa.
               DESCRIERE:
SEDUCŢIA ARE O LATURĂ ÎNTUNECATĂ…


     Georgina Kincaid deţine puteri extraordinare. Nemurirea, seducţia, capacitatea de a adopta orice formă umană sunt o joacă de copii pentru un sucub ca ea.
Însă e cu totul altceva să ajute la organizarea nunţii fostului ei iubit. Georgina nu este sigură ce e mai rău: faptul că Seth se căsătoreşte cu o altă femeie sau că ea trebuie să colinde tot oraşul Seattle ca să probeze rochii de domnişoară de onoare…
Şi totuşi, adevărata ameninţare o reprezintă forţa misterioasă care-i bântuie gândurile şi încearcă să o ademenească pe un tărâm de dincolo.
Iar Georgina ştie că mai devreme sau mai târziu va fi prea slabă ca să i se mai poată împotrivi…
                Deja v-am facut curiosi??? Ei bine, am aflat si ca Fox Tv a cumparat drepturile de autor, si s-ar putea ca in curand sa vedem probleme cu care se confrunta Georgina, povestile ei de dragoste, si pacatele el ecranizate.
                 Cartea poate fi cumparata de AICI !!!
                 Ce parere aveti despre Georgina??? Dar despre ideea de ecranizare?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...