luni, 10 septembrie 2012

Cincizeci de umbre ale lui Grey de E.L.James


        O trilogie care a devenit un fenomen mondial

Romantic, amuzant şi încărcat de erotism acest roman te cucerește, te captivează și te domină.
Anastasia Steele, studentă la filologie, îi ia un interviu lui Christian Grey, un tânăr om de afaceri de succes, pe care îl găsește foarte atractiv și de-a dreptul intimidant. Retrasă și interiorizată, Ana este șocată să constate că, pentru prima dată în viață este atrasă puternic de cineva. Christian o avertizează că trebuie să stea departe de el, iar ea nu face decât să-l dorească și mai tare. Dar când descoperă gusturile erotice speciale ale acestuia, începe să ezite: dincolo de șarmul și succesul de care se bucură, Christian Grey este un bărbat tulburat de demoni ascunși și ghidat de o excesivă nevoie de a-i controla pe ceilalți.
Cei doi încep o relație pasională. Va rezista oare o astfel de o relaţie nonconformistă între puritate şi rafinament? Va putea oare Ana să accepte sclavia sentimentală impusă de Christian? Și dacă da, va mai putea oare iubi ceea ce descoperă?

Un roman erotic devine bestsellerul mondial absolut

# 1 Amazon.com # 1 New York Times Bestseller # 1 Amazon.co.uk # 1 Bookseller
Cele 50 de vicii ale Domnului Grey marchează o nouă eră în industria cărții: după ce a devenit un hit mondial ca e-book, acest roman a fost publicat în SUA în format de carte tipărită într-un prim tiraj uriaș de 750 000 de exemplare, apariția ei fiind salutată de celebrele publicații New York Times și Wall Street Journal. Apărută și în Marea Britanie, cartea urmează să fie tradusă în peste 30 de țări.
Drepturile de ecranizare a trilogiei au fost câștigate de Universal Pictures.
E L James trăiește la Londra, este căsătorită și are doi băieți adolescenți. A lucrat ca producătoare TV și a visat întreaga viață să scrie cărți pentru publicul larg.
A început să scrie și să-și posteze textele pe un site al fanilor seriei AMURG. Un editor independent a publicat cartea în versiune e-book și în mai puțin de un an s-au vândut 250 000 de exemplare.
Autoarea britanică a precizat că a scris trilogia în plină “criză a vârstei mijlocii”. “Cartea cuprinde toate fanteziile mele”, a spus E L James.
         Iar "Cincizeci de umbre"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...