sâmbătă, 8 septembrie 2012

Mellisa de la Cruz - Sange Albastru (Sange Albastru vol.1)

              Salutare dragi cititori,cartea de azi este adresata iubitorilor de fantasy, vampirii si povestilor din trecutul mai indepartat din aceasta serie.Sange Albastru este scrisa de catre o autoare foarte cunoscuta si admirata Mellisa de la Cruz, care a mai scris si seria pentru fete ,Ashleys, si alte carti foarte bine cunoscute in strainatate. Totul se intampla in New Yorkul zilelor trecute si arata povestea unei fete diferite care doreste sa afle totul despre o societate foarte ciudata. Dar haideti sa vedem descrierea.

               DESCRIEREA:
         Schuyler vrea să afle ce secrete ascund cei cu Sânge Albastru. Dar nu cumva pericolul o pândeşte şi pe ea?

În mijlocul familiilor din elita newyorkeză se ascunde o societate secretă de americani celebri ai căror strămoşi au ajuns în Lumea Nouă, călătorind pe corabia Mayflower. Membrii acesteia sunt puternici şi bogaţi — şi, în realitate, nu sunt fiinţe umane. Sunt cei cu Sânge Albastru, un străvechi grup de vampiri.
Schuyler Van Alen nu s-a integrat niciodată la Duchesne, o şcoală particulară de prestigiu din New York. Preferă să poarte haine lălâi şi vintage în locul toaletelor de la Prada şi perlelor afişate de colegele ei; în plus, locuieşte împreună cu bunica sa, o persoană retrasă, într-o vilă în care mai răzbate încă fastul vremurilor de odinioară. Schuyler este o singuratică... şi este fericită aşa.
Dar când împlineşte cincisprezece ani, viaţa i se schimbă dramatic. Îşi descoperă un întreg mozaic de vene albastre pe braţe şi începe să aibă pofte nebănuite… de a devora carne crudă. Pe de altă parte, moartea misterioasă a unei colege de la Duchesne îi bântuie gândurile. Şi ce este şi mai ciudat, Jack Force, cel mai popular băiat din şcoală, dintr-odată pare a fi interesat de ea.
        Pentru a comanda cartea apasati AICI !!!
        Ce parere aveti despre carte??? Dar despre personajul principal??

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...