luni, 10 septembrie 2012

Mellisa de la Cruz - Bal Mascat (Sange Albastru vol.2)

                   Salutare dragi cititori,azi vom face cunostiinta cu volumul 2 din seria Sange Albastru, numit si Bal Mascat scris de Mellisa de la Cruz. Volumul 2 este mult mai plin de suspans, de actiune si de baluri mascate. Personajul nostru principal v-a merge in Italia la bunicul sau pentru a-i cere ajutorul, dar in acelasi timp in New York sunt puse la cale doua baluri care nu cred ca se vor sfarsi bine.

                   DESCRIERE:
            Schuyler van Alen doreşte o explicaţie legată de misterioasele morţi care au avut loc în râdurile tinerilor vampiri. Împreună cu Oliver, cel mai bun prieten al ei, Schuyler călătoreşte în Italia cu speranţa de a-l găsi pe singurul om care o poate ajuta – bunicul ei. Între timp, la New York, pregătirile sunt în toi pentru Balul Celor Patru Sute, o petrecere exclusivistă găzduită de cei mai bogaţi, puternici şi neumani – o gală a celor cu sânge albastru.

Dar adevăratele pericole apar la after-party, un bal mascat organizat de şireata Mimi Force. O revelaţie, ascunsă în spatele măştilor, va schimba cursul destinului unui tânăr vampir pentru totdeauna.
Plin de glamour, suspans şi folclor cu vampiri, acest al doilea episod din saga Sânge Albastru îşi va lăsa cititorii însetaţi să afle mai mult.
                     Cartea poate fi cumparata de AICI !!!
                Ce va asteptati sa aflati din acest volum??? Dar parerea voastra despre evolutia lui Schuyler???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...