duminică, 23 septembrie 2012

Diane Chamberlain - Secrete si Tradari vol.1

             Salutare dragi cititori, cartea de azi este "Secrete si Tradari" vol.1 si este scrisa de o scriitoare destul de cunoscuta numita Daine Chamberlain. Daca ar fi sa o compar cu alta serie as compara-o cu "Micutele Mincinoase". Si in aceasta carte este vorba despre un grup de fete, nu chiar asa de tinere, care se pare ca erau foarte bune prietene cu cea care le-a schimbat vietile si intr-un final s-a sinucis. Acum prietene ei incearca sa inteleaga motivul acesteia de a-si lua viata.

                 DESCRIERE:
        „Dragă Anna, am inceput să scriu această scrisoare de atatea ori, dar mă văd nevoită să o iau din nou de la capăt, neştiind cum să-ți spun că...“ Scrisoarea neterminată este singurul indiciu pe care Tara și Emerson îl au la dispoziție pentru a înțelege motivul sinuciderii prietenei lor, Noelle. Toate lucrurile pe care le știau de peste două decenii despre Noelle – dragostea ei pentru profesia de moașă, pasiunea cu care se dedica diverselor cauze, afecțiunea pe care le-o purta prietenilor și familiei – caracterizau o femeie care iubea viața. Și totuși, atâtea lucruri rămase învăluite în mister în privința ei au determinat-o să aleagă la un moment dat calea tragică și definitivă a morții... Odată cu descoperirea scrisorii și a secretului sfâșietor pe care Noelle îl ascundea, prietenele ei încep să dezvăluie adevărul despre femeia complexă și practic necunoscută care le-a influențat atât de mult viețile, prin amalgamul de dragoste și trădare, compasiune și minciuni, speranțe și deziluzii care i-au definit existența tragică.
         Diane Chamberlain este autoarea a mai mult de douăzeci de bestselleruri. Cărțile ei au fost distinse cu prestigiosul premiu RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America și traduse în cincisprezece limbi.
            Cartea poate fi comandata cu doar 10 lei de AICI !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...