duminică, 19 august 2012

Paull Hoffman - Mana stanga a lui Dumnezeu


                         Salutare cititori, azi vom vorbi despre "Mana stanga a lui Dumnezeu" unde un biet baietel Cale este tinut de mic copil in Sanctuarul Izbavitorilor.... un loc plin de cruzime si de violenta ce ajuta la Credinta Unica. Dar haideti sa vedem ce se intampla cu protagonistul nostru.
    
                          DESCRIERE:
                "Numele lui este Cale. I-au spus că ar putea să distrugă lumea. Poate că o va face. Numele băiatului este Cale. Era scris în Scripturi că va veni. El este mâna stângă a lui Dumnezeu... ultimul dintre Izbăvitori... Îngerul morţii. Ei spun că va distruge lumea!"  Sanctuarul Izbăvitorilor este un spaţiu vast şi descurajant - un loc fără bucurii sau speranţe. Cei mai mulţi dintre locuitorii lui fuseseră aduşi aici pe când erau doar băieţei şi au îndurat ani mulţi de regim brutal al Stăpânilor Izbăvitori a căror cruzime şi violenţă aveau doar un singur scop - acela de a servi Credinţei Unice.
Într-unul din întortocheatele coridoare ale Sanctuarului stă un băiat. Are poate paisprezece sau cincisprezece ani - nici el şi nici altcineva nu ştie sigur. Şi-a uitat de mult numele adevărat, iar acum i se spune Thomas Cale. Este un băiat ciudat şi secretos, isteţ şi fermecător, violent şi sângeros. Este atât de obişnuit cu cruzimea, încât pare imun la ea, dar curând va deschide o uşă greşită şi va vedea un act atât de înspăimântător, încât va trebui fie să scape din Sanctuar, fie să moară. Singura lui speranţă de salvare este să ajungă până la Memphis, oraşul care reprezintă opusul Sanctuarului din toate punctele de vedere: de o frumuseţe răpitoare, lipsit de Dumnezeu şi profund corupt. Doar că Izbăvitorii îl vor pe Cale înapoi cu orice preţ...nu din pricina secretului pe care l-a aflat, ci din pricina altui secret, neaflat de el, dar mult mai înfricoşător!
               Cartea poate fi cumparata de AICI , si chiar daca e cam scumpa va spun cu toata inima ca merita fiecare ban.
                Ce parere aveti despre ea pentru inceput???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...