luni, 27 august 2012

M&M - Seara horro

                M&M – Seara horror




Draga jurnalule,

Asta e cel mai de groaza film horror din cate am vazut. Si am vazut multe de cand locuiesc cu Margaret. Pana si ea este speriata,iar ea nu e niciodata speriata la filme de groaza. In apararea mea, Margaret mi-a zis ca este doar un thriller de 15 ani, dar din cate imi amintesc thrillerele nu sunt cu oamenii care au nu stiu ce bacterii provenite de la nu stiu ce experimente ale nu stiu carui nebun, care se transforma in zombi si ii infecteaza pe ceilalti. Stiu ca nu suna asa de rau cand scrii, dar cand vezi…… e mult mai rau !!!

Offf doamne, mai are putin si se termina si poate ii sunam pe Marcus (M.) si pe Kay (K.), da se pare ca le dam si numele reale deoarece se pare ca devin foarte importanti in jurnalul acesta. Si revenind la subiect, ii vom suna pentru a investiga prin jurul casei. Asta este un fel de ritual de la un timp: in fiecare seara ,dupa ce adorm parintii, ne strecuram afara din casa si ne intalnim cu Kay si cu Marcus pentru a vedea daca nu cumva Anonimus se plimba pe aici.
- Margaret cu ce ne imbracam in seara asta? ( aceasta este o intrebare foarte des folosita de la un timp)

- Eu cred ca imi voi lua pantalonii scurti negri cu tricoul ala mov cu cranii, si cu o pereche de tenisi.

- O alegere buna….. cred. Presupun ca imi voi lua si eu pantalonii scurti crem cu tricoul alb putin dantelat si desigur cu balerinii.

- Dragut, nu stiam ca vrei sa mergi la o intalnire, credeam ca , nu stiu, mergem la o investigatie. Hei, dar nu te incrunta, poate iti imprumut eu ceva.

- Cat iti mai place sa razi de mine, as putea sa spun ca iti place sa razi de mine sadic de mult.

- Ce pot spune? ma cunosti prea bine. Deci ne pregatim azi sau nu?

Dupa ce am terminat cu pregatirea am coborat incet si am iesit din casa in siguranta…. nu ca in alte dati cand era sa-i trezim pe ai nostri. Cand am deschis usa Marcus si Kay erau deja acolo iar de data asta au presimtirea ca va decurge mult mai bine si chiar s-ar putea sa dam rezultate. Am mers cat am mers iar deodata intr-un tufis s-a auzit o fosnitura. Baieti s-au intors repede si au sarit in tufis, in momentul in care au atins suprafata tufisului o pisica s-a repezit pentru a scapa cu viata. Cand am vazut scena si eu si Margaret la inceput am incercat sa ne abtinem- dar cand am vazut chipurile uimite si totusi putin crispate, am dat intr-un ras atat de sanatos ca oricine ne-ar fi auzit ar fi inceput sa rada incontrolabil.

Imediat ce toti ne-am mai linistit, am pornit din nou in cautare de necunoscut. La un moment dat am inceput sa vorbim in luna si in stele,dar nici urma de personajul negativ. Ne-am mai plimbat putin si ne-am gandit sa ne intoarcem acasa, pana cand am trecut pe langa o casa darapanata,cu geamuri sparte iar unele acoperite cu placi din lemn, din care se auzea o melodie veche, care nu ne era necunoscuta. Kay a spus ca tot trebuie sa incercam si ca ar fi o idee buna sa ne despartim si sa incojuram casa. Cat de ironic, la fel au patit si cei din film: au gasit blocul unde se intamplau toate alea si si-au zis sa se desparta ca sa gaseasca mai multe intrari si iesiri. Dupa ce au intrat din nou au vrut sa se desparta si au inceput sa moara pe rand. La gandul acesta am strigat:

- O nu se poate, ramanem toti uniti, altfel plecam acasa. ACUM!

- Sunt de acord cu Megan, nu ar trebui sa ne despartim, ar fi o actiune nechibzuita.

- Mersi Marcus.

- Nu ai pentru ce, oricum ma simt mai bine a fim toti la un loc.

- Bine , tati, ramanem impreuna, alt sfat parintesc mai ai?!

- Momentan nu,Kay.

- Baieti, nu-i nici momentul nici locul sa va certati.

- Avem nevoie de un plan. M-am auzit ca spun.

- Care ar trebui sa fie planul??? Intram prin efractie, il vedem pe ticalos, eu si cu Marcus il luam la bataie pana ne marturiseste, iar daca este adult il ducem la sectie daca nu, am prieteni in echipa de fotbal care abea asteapta inca un ciudat din asta.

- Un plan bun, hai sa mergem !!! zise Margaret.

Zis si facut, Marcus si Kay au dat fiecare cate un picior in usa, s-a deschis, am vazut la un birou pe un tip…… foarte cunoscut. Si atunci s-a intors. George. Kay si Marcus au ramas la fel de socati ca mine si Margaret. In momentul acela de soc, George a profitat si a incercat sa iasa, dar Kay prea furios l-a prins si a tabarat cu pumnii si cu picioarele in el.

Credem ca l-ar fi omorat daca nu era Marcus care sa il opreasca.L-am lasat sa plece, acum ca stiam cine este, si ne-am intors spre casa socati si totusi nervosi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...