sâmbătă, 18 august 2012

G.P.Taylor - Absintos


                      Salutare cititori, scuze pentru cele doua zile in care nu am intrat dar nu m-am simtit foarte bine. Deci se pare ca revin azi cu cartea Absintos,unde se pare ca o profetie vrea sa se implineasca dupa sute de ani dupa ce a fost scrisa in aceeasi carte unde se pare ca se afla si informatii privind oprirea ei si salvarea Londrei.
                        DESCRIERE;
             "Absintos, steaua strălucitoare, va cădea din cer... şi mulţi vor muri din pricina amărăciunii sale." Londra, 1756. Într-o mansardă de pe Bloomsbury Street locuieşte doctorul Sabian Blake - astronom, om de ştiinţă, cabalist. Într-o zi, la uşa doctorului apare un străin cu un pachet misterios, care se dovedeşte a fi vechea carte Nemorensis, o adevărată cheie a desluşirii secretelor universului.
Pe marginea uneia dintre paginile ei e scrisă de mână o profeţie misterioasă a cărei desc ifrare ar putea salva Londra de la o catastrofă cosmică. Dar persoane rău intenţionate plănuiesc să pună mâna pe Nemorensis înainte ca profeţia să fie tălmăcită... Această povestire despre vrăjitorii, trădare, intrigi şi despre lupta supranaturală dintre bine şi rău, scrisă de autorul bestsellerului Stăpânul Umbrelor, îi va ţine pe cititori cu sufletul la gură până la ultima pagină.
                  Cartea poate fi cumparata de AICI !!!
                  Ce parere aveti despre Absintos???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...