vineri, 10 august 2012

Volumul 1 din Fetele Gallagher impreuna cu Bravo Girls pe 21 august !!!


               Dragi cititori, se pare ca in sfarsit aflam ce carti vor aparea impreuna cu revista Bravo Girls incepand din 21 august. Ei bine cele 5 carti pe care le vom primi la unicul pret de 11 lei fac parte din seria Fetele Gallagher de Ally Carter. Dar haideti sa vedem si descrierea care daca nu a fost gasita pe siteul editurii Leda am luat-o de pe blogul care imi place sa-l citesc Walking on Letters . Dar haideti sa ne facem o parere despre serie.
               DESCRIERE:
          Academia Gallagher pentru Fete Excepţionale este o şcoală de fete destul de obişnuită ─ asta dacă la fiecare şcoală se predau la orele de sport arte marţiale pentru avansaţi, la cele de ştiinţă ultimele noutăţi în privinţa războaielor chimice, iar elevele primesc credite suplimentare pentru spargerea codurilor CIA în cadrul orelor de informatică. Aşadar, adevărul e că Academia Gallagher, oricât ar susţine ea că e o şcoală pentru genii, e de fapt o şcoală pentru spioni.

Eroina seriei, Cammie Morgan, e o Fată Gallagher la a doua generaţie, şi deja în clasa a zecea vorbeşte fluent paisprezece limbi şi e capabilă să omoare un om în şapte feluri diferite (trei dintre care implică nişte spaghete nefierte). Dar singurul lucru pentru care Academia Gallagher nu a pregătit-o este ce să facă atunci când se îndrăgosteşte de un băiat obişnuit care crede că şi ea este o fată obişnuită. Desigur, îi poate monta un microfon în telefon, poate pătrunde în computerul lui, şi poate să-l urmărească printr-un mall fără ca el să-şi dea seama, dar poate ea să aibă o relaţie normală cu un băiat normal care nu trebuie să afle niciodată adevărul despre ea? Cammie poate să fie un spion de elită în pregătire, dar în clasa a zecea se află în faţa celei mai periculoase misiuni: se îndrăgosteşte.
           Iar titlurile originale ale cartilor sunt :
1.I’d Tell You I Love You, But Then I’d Have to Kill You
2.Cross My Heart and Hope to Spy
3.Don’t Judge a Girl by Her Cover
4. Only the Good Spy Young
5. Out of Sight, Out of Time

                 Mie copertile nu mi se par cine stie ce si sunt curioasa de creativitatea de care o sa dea dovada Leda pentru ele, dar tema seriei mi se pare fascinanta, mai ales ca asteptam de mult timp alti adolescenti cu alte secrete ce trebuie scoase la iveala.
                  Cum vi se pare seria cu care va veni de data asta revista Bravo Girls???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...