vineri, 6 iulie 2012

Richelle Mead - Academia Vampirilor


                              Stiu cat de multi fani are aceasta serie, asa ca mi-am zis de ce sa nu o postez in proaspat blogul meu.Asa ca m-am gandit sa pun descrierile tuturor cartilor,si poza cartii cu care se termina acest ciclu anuntandu-se si ciclul secundar numit Bloodlines si va fi scrisa de alchimista Sydeny Sage.
                               DESCRIERIILE :
            1.DOAR CEA MAI BUNĂ PRIETENĂ TE POATE APĂRA DE DUŞMANII TĂI NEMURITORI…
Academia Sf. Vladimir nu este o şcoală ca oricare alta, ci un loc secret, ascuns în străfundurile pădurilor din Montana, în care moroii (vampiri vii şi muritori) sunt educaţi în tainele magiei, iar tinerii dhampiri (jumătate oameni, jumătate vampiri) sunt antrenaţi să-i apere de atacurile sângeroase ale strigoilor (morţi vii), cei mai înspăimânttori şi mai periculoşi vampiri.
Rose Hathaway, o fată dhampir, se pregăteşte să devină gardă de corp pentru prietena ei cea mai bună, prinţesa moroi Lissa Dragomir. Antrenamentul pentru lupta cu strigoii este unul dur şi epuizant, iar, pe lângă intrigile şi comploturile din Academie, situaţia ei se complică din cauza unei idile tăinuite şi interzise. Având o legătură psihică ieşită din comun, cum nu s-a mai întâlnit de secole, cele două eroine încearcă să facă faţă ameninţărilor…
           2.CÂND IUBIREA ŞI GELOZIA SE CIOCNESC PE PÂRTIE, VACANŢA DE IARNĂ DEVINE SÂNGEROASĂ…
Un atac inopinat al strigoilor pune pe jar toată Academia Sf. Vladimir, care îşi trimite în grabă elevii într-o vacanţă obligatorie la schi. Dar peisajul mirific de iarnă şi staţiunea elegantă din Idaho nu oferă decât un iluzoriu sentiment de siguranţă. Cum trei dintre elevi fug din cantonament pentru a-i ataca la rândul lor pe oribilii strigoi, Rose şi Christian îşi unesc eforturile pentru a le sări în ajutor.
Numai că eroismul are preţul lui…
           3.CE S-AR ÎNTÂMPLA DACĂ DÂND GHES INIMII, ROSE ŞI-AR PIERDE CEA MAI BUNĂ PRIETENĂ PENTRU TOTDEAUNA?
Lissa Dragomir este o prinţesă moroi, cu un rarisim dar de a stăpâni magia spiritului. Ea trebuie apărată în orice moment de strigoi (morţii vii), cei mai fioroşi vampiri. Puternicul amestec de sânge omenesc şi vampiresc din venele Rosei Hathaway, cea mai bună prietenă a Lissei, o face să fie dhampir. Rose şi-a dedicat viaţa unei misiuni mai mult decât primejdioase: s-o apere pe Lissa de strigoi, care şi-au jurat s-o facă asemeni lor.
O premoniţie întunecată încolţeşte în mintea lui Rose şi umbre fantomatice prevestesc un rău cumplit ce se apropie tot mai mult de porţile de fier ale Academiei. Strigoii strâng cercul şi cer răzbunare pentru vieţile luate de Rose. Într-o luptă mai aprigă decât cel mai înfricoşător coşmar, Rose va trebui să aleagă între viaţă, dragoste şi cele două fiinţe care contează cel mai mult pentru ea… dar oare alegerea ei înseamnă că doar unul dintre ei va supravieţui?
          4.PÂNĂ UNDE VA MERGE ROSE CA SĂ-ŞI ŢINĂ JURĂMÂNTUL?
Atacul recent de la Academia Vampirilor a fost cel mai violent din istoria şcolii, sacrificând vieţi de elevi moroi, profesori şi gardieni. şi, mai mult, strigoii au luat cu ei un număr de victime… printre care şi pe Dimitri.
Acesta ar prefera să moară decât să devină unul dintre ei, iar acum Rose trebuie să o părăsească pe cea mai bună prietenă a sa, Lissa — cea pe care a jurat să o protejeze cu orice preţ —, şi să îşi ţină promisiunea făcută faţă de Dimitri cu multă vreme în urmă. Dar acum, când totul este în joc, cum poate ea distruge persoana pe care o iubeşte cel mai mult?
          5.DIMITRI I-A ACORDAT LUI ROSE O ULTIMĂ ŞANSĂ.
DAR ALEGEREA FĂCUTĂ DE EA NU A FOST CEA BUNĂ…
După o lungă şi tulburătoare călătorie până în oraşul natal al lui Dimitri din Siberia, Rose Hathaway s-a întors la Sf. Vladimir – şi la cea mai bună prietenă a ei, Lissa. Sunt în pragul absolvirii, iar fetele de-abia aşteaptă ca viaţa de dincolo de porţile de fier ale Academiei să înceapă. Dar inima lui Rose încă mai tânjeşte după Dimitri, şi ştie prea bine că el pândeşte ascuns undeva, nu departe.
Nu a reuşit să-l ucidă atunci când a avut şansa. Iar acum, cele mai rele temeri ale ei sunt pe cale să se adeverească – Dimitri, strigoiul, o vânează. Numai că de data aceasta nu mai vrea s-o convingă să i se alăture, ci s-o ucidă.
         6.Ultimul episod cutremurător de la Academia Sf. Vladimir. Zarurile au fost aruncate.
Crimă. Dragoste. Gelozie. Şi sacrificiu final.
Regina a murit şi lumea Moroilor nu va mai fi niciodată la fel. Pe Rose, victima unei înscenări, o aşteaptă o execuţie nedreaptă - se pare că nici chiar Dimitri nu o va mai putea salva acum… Iar Lissa este implicată într-o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru tronul regal.
Fetele se văd nevoite să se bazeze pe duşmani şi să-i pună sub semnul întrebării pe cei în care aveau încredere…
Dar dacă singura soluţie ar fi de fapt să jertfească ceea ce este mai important pentru ele?
Să se sacrifice una pe alta?
                     Si pot fi cumparate de AICI, va pun numai linkul de la ultimul volum,deoarece pe restu le gasiti in josul descrieri !
                      Sper ca v-am incantat prin aceasta postare dedicata Academiei Vampirilor, daca nu spuneti ce ar fi putu imbunatati aceasta postare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...