luni, 9 iulie 2012

Claudia Gray - Evernight (Evernigh vol.1)

           Salutare cititori,din cate se pare v-ati mai inmultit,asa ca v-as ruga sa va postati parerea printr-un comentariu. Deoarece doresc ca editura Leda sa ma sponsorizeze cu carti pentru a face concursuri.Multumesc pentru intelegere !!!
           Dar pana atunci sa vedem descrierea cartii Evernight,care este o poveste epica despre pericole si ironic , printre toate acele secrete si primejdii, protagonisti nostri au timp si de o poveste de dragoste.
           Nu stiu ce credeti voi, dar pe mine chiar ma atrag astfel de carti chiar daca structura lor e asemanatoare.
          DESCRIERE :
       În zorii primei zile de şcoală, Bianca încearcă să evadeze.
Traversează în goană pădurea, dar cineva este pe urmele ei…
Nevoită să-şi părăsească oraşul natal, Bianca urmează să studieze la Academia Evernight, o şcoală misterioasă, cu tradiţie de sute de ani, adăpostită într-o stranie clădire gotică. Elevii pe care îi întâlneşte aici sunt ciudat de perfecţi: atrăgători, deştepţi şi… primejdioşi! Din prima clipă, Bianca îşi dă seama că locul ei nu este aici.
Apoi îl întâlneşte pe frumosul Lucas, un singuratic la fel ca ea. Nici el nu este “genul Evernight” – încalcă regulile şi nu-i agreează pe snobi; o previne pe Bianca să aibă grijă de ea şi să se protejeze… chiar şi de persoana lui.
Între cei doi tineri se creează însă o legătură care, în ciuda tuturor opreliştilor, nu poate fi negată. Bianca va risca totul ca să fie cu Lucas, dar vechi secrete întunecate îi despart… făcând-o pe tânără să pună sub semnul întrebării toate principiile ei de până atunci.
                 Voi ce credeti desre aceasta carte???
                     Comanda de AICI !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...