joi, 5 iulie 2012

Alyson Noel - Everlasting(The Immortals)

               In acest an de scoala,am aflat de la o colega experta in engleza,mi-a povestit de o serie interesanta din care au aparut 2 volume pe care le puteti comanda de pe siteul oficial al editurii RAO. Dar noi vom vorbi despre ultima carte aparuta in America.         
         Este vorba despre o fata,Ever,care nu prea se poate integra printre oamenii din jurul ei, avand doar o prietena foarte buna si cel mai bun prieten al ei ,homosexual. La un moment dat apare un tip misterios Damen,care se pare ca este un imortal ce trebuie sa bea o data la mult timp un suc rosu ( nu sange, e suc), aceasta se indragosteste de el dar nu ramane indiferenta la secretele pe care acesta le ascunde.
              Prin toate aceste drame si mistere, personajele noastre mai au timp si de unele momente de umor si momente personale si intime care par ca scoase din basme.
                  Cand am auzit prima oara de aceasta carte m-a dus cu gandul la un fel de parodie adresata cartilor cu vampirii, dar este foarte originala , in afara de insusirile si metodele imortalilor,care sunt acelasi lucru numai ca le schimba denumirile.
                   Daca cunoasteti limba engleza si sunteti amatori de gen fantasy aceasta carte nu trebuie necitita.
                   Iar pentru cei care nu stiu engleza la perfectie... ar trebui sau nu ar trebui luata de Editura Leda pentru a o traduce , aceasta e intrebarea !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...